Portti- ja oviautomatiikka

Esteettömyyttä ja turvaa

Valikoimastamme löydät ovikoneistot, autotallikoneistot, porttikoneistot, automaattipuomit sekä monipuoliset kauko-ohjaintuotteet. Tuotteet soveltuvat Suomen vaativiin sääolosuhteisiin. Huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset koneet.

Ovien ja porttien automatisointi helpottaa arkea. Saranaovikoneisto helpottaa ovesta kulkemista esimerkiksi rollaattorilla, pyörätuolilla tai jos voimat ovat muuten vaan vähissä. Langaton tekniikka avaa oven ja sulkee sen puolestasi. Järjestelmämme helpottavat kulkemista ja lisäävät viihtyvyyttä ja turvallisuutta.

Kaikki kääntö- ja liukuovet on mahdollista automatisoida ja ne voidaan avata esimerkiksi älypuhelimella tai kaukosäätimellä.


Porttikoneistot liukuportteihin

portitkoneisto2

Pieniin ja suuriin liukuportteihin tarkoitettuja koneistoja. Tyypillisiä käyttökohteita ovat taloyhtiöt, teollisuus, kotitaloudet.


Porttikoneistot kääntöportteihin

images (2)

 

 

Pieniin ja suuriin kääntöportteihin tarkoitettuja koneistoja, jotka soveltuvat runsaaseen käyttöön. Tuotteissamme on erittäin hiljainen koneisto, jossa ominaisuuksina mm. hidastus, kiihdytys, huullosviive, osa-aukko jne. Suosittuja varsinkin taloyhtiöporteissa.


Puomikoneistot

puomikoneisto1

Koneistoja löytyy eri puomipituuksille.  Ratkaisu on erinomainen taloyhtiöihin ja teollisuuteen. Puomikoneistoissa on erittäin hyvä hinta-laatusuhde.


Kauko-ohjaimet

Meiltä saat kaukosäätimet oviin ja portteihin.


 

Autotallikoneistot

images

Hiljaisia autotallikoneistoja niin pieniin kuin suuriinkin nosto ja kippioviin

 


Ovikoneistot liukuoviin

liukuovi

Meiltä myös liukuovikoneistot liukuoviin.

 

 


Ovikoneistot saranaoviin

ED100

 

 

 

 

 

 

Saranaovikoneistot voidaan asentaa myös liukuvetolaitteella, jotka varustetaan turvasensorilla turvaamaan ettei kukaan jää oven alle sen sulkeutuessa.