Esteettömyyttä ja turvaa

Valikoimastamme löydät ovikoneistot, autotallikoneistot, porttikoneistot, automaattipuomit sekä monipuoliset kauko-ohjaintuotteet. Tuotteet soveltuvat Suomen vaativiin sääolosuhteisiin. Huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset koneet.

Ovien ja porttien automatisointi helpottaa arkea. Saranaovikoneisto helpottaa ovesta kulkemista esimerkiksi rollaattorilla, pyörätuolilla tai jos voimat ovat muuten vaan vähissä. Langaton tekniikka avaa oven ja sulkee sen puolestasi. Järjestelmämme helpottavat kulkemista ja lisäävät viihtyvyyttä ja turvallisuutta.

Kaikki kääntö- ja liukuovet on mahdollista automatisoida ja ne voidaan avata esimerkiksi älypuhelimella tai kaukosäätimellä.

Porttikoneistot liukuportteihin ja kääntöportteihin

Pieniin ja suuriin portteihin tarkoitettuja koneistoja, jotka soveltuvat runsaaseen käyttöön. Tuotteissamme on erittäin hiljainen koneisto, jossa ominaisuuksina mm. hidastus, kiihdytys, huullosviive, osa-aukko jne. Suosittuja varsinkin taloyhtiöporteissa.

Puomikoneistot


Koneistoja löytyy eri puomipituuksille. Ratkaisu on erinomainen taloyhtiöihin ja teollisuuteen. Puomikoneistoissa on erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Autotallikoneistot


Hiljaisia autotallikoneistoja niin pieniin kuin suuriinkin nosto ja kippioviin

Ovikoneistot liukuoviin ja saranaoviin

Saranaovikoneistot voidaan asentaa myös liukuvetolaitteella, jotka varustetaan turvasensorilla turvaamaan ettei kukaan jää oven alle sen sulkeutuessa.

Kauko-ohjaimet

Meiltä saat kaukosäätimet oviin ja portteihin.