Lukitusjärjestelmät

Lukitus on tärkeää niin henkilöturvallisuuden kuin omaisuuden suojaamisenkin kannalta. Lukituksen toimivuus ja lukoston ajanmukaisuus on syytä tarkistaa säännöllisesti. Lukitus saattaa kyllä toimia hyvin pitkiäkin aikoja, jos sen huoltaminen on säännöllistä, mutta vanhentunut lukitus ei välttämättä vastaa uuden turvallisuustason vaatimuksia. On tärkeää muistaa, että lukitusturvallisuus voi heikentyä myös kadonneiden tai palauttamatta jääneiden avainten vuoksi.

KABA lukitusjärjestelmät

Kaba-avaimet ovat markkinoiden turvallisimmat. Toisin kuin muita avaimia, Kaban avaimia ei voi silmämääräisesti lukea. Kaban avaimet sekä avainpesät ovat kestäviä ja niillä on viiden vuoden takuu. Kaba järjestelmä voidaan helposti päivittää elektromekaaniseksi järjestelmäksi.
Kaba experT+

kaba-avain

Kaba-avain on erityisen muotonsa ansiosta erittäin käyttäjäystävällinen. Sylinteriä ja taskua kuluttavien terävien reunojen sijaan on Kaba-avaimessa tarkkuusjyrsityt reunat. Tämän erikoistekniikan ansiosta avain kulkee pehmeästi ja mukavasti sylinterissä. Avaimen ja sylinterin patentti on voimassa vuoteen 2033 asti.

Gege pExtra+

pExtra+ A-LUKITUS
Uudelleensarjoitus pelkällä avaimella. Turvallinen lukitusratkaisu pitkällä patenttisuojalla.Gege pExtra+ -avaimet on vakiona valmistettu tarkkuusjyrsinnällä, joka poistaa perinteisissä sahalaitaisissa avaimissa olevat terävät reunat. Tarkkuusjyrsintä takaa, että avain menee kitkatta sylinteriin, ja tämä pidentää sekä avainten että sylinterien käyttöikää.
Avainten ja sylinterien patentti on voimassa aina vuoteen 2032 asti